Hoe gaat het in zijn werk?

Door de gecreëerde drive-in kunt u met de auto vooruit onze loods in rijden, waarna de medewerker aangeeft waar u mag staan. De loods heeft verschillende uitlaad plekken.

De medewerker in de loods geeft u karretjes of bakken aan waarna hij u helpt met het scheiden van de metaalsoorten. Bij op soort gesorteerde metalen krijgt uw meer voor u metaalafval dan bij ongesorteerde metalen.

De metaalsoorten worden per soort gewogen in uw bijzijn en u krijgt een bon mee met de metaalsoorten per kilo en de bijbehorende prijs. Wij zorgen er voor dat uw metaalafval op de juiste manier wordt verwerkt en weer een tweede leven krijgt.

U krijgt uitbetaald doormiddel van contant geld of een banktransactie, de bon krijgt u ook mee.

*Bij grote gesorteerde partijen kunt u rechtstreeks de weegbrug oprijden en zich binnen melden. Wij wegen uw auto in zijn totaliteit met of zonder aanhanger waarna u door de weegbrugmedewerker wordt doorverwezen naar het achter terrein. 

Een van onze medewerkers wacht u op of loopt direct naar u toe. Hij wijst vervolgens de uitlaad plek aan waar hij samen met u de lading uitlaadt. Bij het uitladen krijgt u hulp van de medewerker die op het einde de lading keurt. Indien u meerdere soorten metalen heeft worden deze binnen apart gewogen in uw bijzijn, zodat u zelf kunt zien dat u de juiste prijs voor het juiste aantal kilo’s krijgt.

Indien alle lading is gelost wegen wij de auto met of zonder aanhanger (zoals bij de eerste weging) weer op de weegbrug en daar wordt met u afgerekend. Zo weten we precies hoeveel kilo’s metaalafval u heeft ingeleverd en welke vergoeding daar tegenover staat. 

U krijgt uitbetaald doormiddel van contant geld of een banktransactie, de bon krijgt u ook mee.